2012. augusztus 8., szerda

10 000


Amikor idén januárban elindítottam ezt a blogot, nem gondoltam volna, hogy alig több, mint fél év elteltével már a tízezredik látogatót köszönthetem… De ma délelőtt megtörtént. Köszönöm azoknak, akik segítettek a blog a képregény-olvasó közönséggel való megismertetésében.


Bayer Antalnak, aki már az első, Zórád Ernő emlékének szentelt írásról is hírt adott a kepregeny.blog.hu oldalain, s ma is figyelemmel kíséri az új bejegyzéseket. Farkas Dávidnak (fdave), aki a kepregeny.net sajtószemléjében rendszeresen ismerteti az új írásokat. Meglivorn-nak, aki a manga.hu, s a Mondo magazin csapatának, akik a lap Facebookos oldalán segítettek bemutatni új alkotói terveimet. Köszönet illeti azokat, akik mások figyelmébe ajánlották a blog számukra érdekesebbnek tűnő cikkeit: különösen Szakács György barátomat, a klasszikus magyar képregények digitális archívumának őrizőjét. S persze a legnagyobb köszönet az olvasóknak, különösen a rendszeres olvasóknak jár. Nekik, velük, s egyre inkább visszajelzéseik alapján készül a blog a jövőben is.

A „hiperaktív” július után most jó két hét „nyári szünet” következik – rajzok, karakter-kidolgozások azonban készülnek a két új sorozathoz, s ha gépközelbe kerülök, fel is teszem őket. A Képregényiskola augusztus végén folytatódik, a Képregény hősei sorozatban pedig egy olyan – európai – „világsztár” portréját mutatom be, akinek nevével a címlapon 1961-től napjainkig 80 000 különböző könyv és füzet több, mint egymilliárd  (!) példányban talált gazdára.